Νέα

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Για το τελευταίο ταξίδι της φετινής χρονιάς ετοιμάζεται η ομάδα μας, η οποία θα βρεθεί στη Σπάρτη για την αναμέτρηση της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με ώρα έναρξης 17:00.
Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι αεροπορικώς από τη Σαντορίνη για την Αθήνα, και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Παράλληλα, ο προπονητής της Σαντορίνης κ. Νίκος Παντέλης, γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς, οι οποίοι είναι οι κάτωθι: Παπαζαχαρίας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Πέτρου, Σκαθαρούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Καραμποΐκης, Κανούλας, Κουρέλλας και Ντούνης. Από πλευράς διοίκησης σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα συνοδεύσουν την αποστολή οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης, Φουστέρης Γιάννης, Ρούσσος Κώστας και Σαρρής Χάρης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter