Νέα

Την Κυριακή (18/04) στις 14:00 με Ασπρόπυργο

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η ομάδα μας “υποδέχεται” στο ΔΑΚ Νάξου την ομάδα του Ασπρόπυργου, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00.

Η αποστολή της Σαντορίνης αναχώρησε σήμερα από το νησί με προορισμό τη Νάξο, όπου και θα κάνει την τελευταία της προπόνηση αύριο. Παράλληλα, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο καθώς και τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την ομάδα, υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης κορονωϊού, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά για όλους.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Παντέλης, επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Δερμιτζάκης, Ντούνης, Παπαζαχαρίας, Γιουκούδης, Κανούλας, Περογαμβράκης, Ιβανίδης, Ερρίκος, Σιμιτσής, Κωστόπουλος, Πουρναράς, Λάμπρου, Καραμποΐκης, Πολύζος, Καράμπελας, Παντίδος, Μαλάι, Μηνάς, Μπουντόπουλος, Κουρέλλας, Παπατζίκος, Μπιρμπίλη. Από πλευράς διοίκησης την αποστολή στη Νάξο συνοδεύουν οι κ.κ. Ρούσσος Κώστας και Φουστέρης Γιάννης, ενώ αύριο θα μεταβούν στο νησί και οι κ.κ. Φουστέρης Βαγγέλης και Θεοδοσιάδης Μιχάλης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Πέτρου, ο τιμωρημένος Γιάννης Ντινιωτάκης καθώς και οι τραυματίες Κώστας Ανδριόλας και Γιώργος Σκαθαρούδης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter