Νέα

Οι διαπιστεύσεις για τον αγώνα με το Αιγάλεω

To Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 ενημερώνει ότι έως το Σάββατο (03/04/2021) και ώρα 15:00, μπορείτε να υποβάλλετε αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Σαντορίνη – ΠΑΕ Αιγάλεω, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 04/04/21, στο Δ.Α.Κ Νάξου (14:00).

Μετά από την συγκεκριμένη προθεσμία κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που θα λάβουν διαπίστευση για την εν λόγω συνάντηση. Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση θα εισέλθουν στο χώρο του Σταδίου με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, ενώ θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά απέναντι από τους πάγκους των ομάδων). Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η Αίθουσα Τύπου καθώς και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας να υποβάλλουν το αίτημά τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, Ιδιότητα και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: santorinifc2020@gmail.com

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο για δημοσιογράφους και φωτογράφους θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter