Νέα

Φιλική ήττα στον Ασπρόπυργο

Φιλική ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα μας στον Ασπρόπυργο από την ομώνυμη ομάδα.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη προσπάθησαν αρκετά και είχαν κάποιες καλές στιγμές δείχνοντας βελτιωμένοι σε σχέση με τα τελευταία ματς.

Στο 5′ ο Κανούλας σούταρε άουτ, ενώ στο 23′ το φάουλ του Φύτρου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 35′ ο Καρακίλατς έκανε το 1-0 με σουτ, ενώ στο 38′ η ομάδα μας είχε διπλή ευκαιρία όταν τα διαδοχικά σουτ των Κανούλα και Ντινιωτάκη σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 49′ ο Ντινιωτάκης έκανε το γύρισμα όμως ο Περογαμβράκης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 69′ ο Σιμιτσής έβγαλε μόνο του απεναντι από την εστία τον Γιουκούδη που πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλκα. Στο 74 και 76′ οι προσπάθειες του Ερρίκου δεν βρήκαν στόχο, ενω στο 85′ ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Γιουκούδη με κεφαλιά, με τον β’ επόπτη να υποδεικνύει ότι η μπάλα είχε πέρασει άουτ.

ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Νίκος Παντέλης) Ανδριόλας (46′ Ντούνης), Παπαδόπουλος, Κουρέλλας (80′ Καράμπελας), Παπαζαχαρίας, Λογοθέτης, Κανούλας (46′ Περογαμβράκης), Ιβανιδης (46 Μαλάι), Φύτρος (46′ Σιμιτσής), Παπαδοπουλος (46′ Γιουκουδης), Ντινιωτάκης (61′ Κωστόπουλος), Ερρικος (86′ λ.τρ. Πέτρου), Πολύζος (68′ Σκαθαρουδης)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter